Social

#romani datorii #lista ANAF #lista rusinii #romani datornici

"Lista rusinii". Cine se afla in topul datornicilor

 

European Food, Complexul Energetic Hunedoara si Societatea Romana de Televiziune sunt cei mai mari datornici la bugetul de stat, potrivit datelor publicate, marti, de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Astfel, potrivit listei contribuabililor mari cu obligatii restante catre bugetul de stat, European Food figureaza cu o suma de 400,8 milioane lei, detinand prima pozitie in topul datornicilor. Pe locul doi se afla Complexul Energetic Hunedoara, cu 174,7 milioane lei, iar pe trei Societatea Romana de Televiziune, cu 170,3 milioane lei.

ANAF a publicat marti, 3 mai, primele liste cu 2.672 contribuabili mari si mijlocii care au restante fiscale mai mari de 50.000 lei, insa a amanat publicarea restantierilor mici, persoane fizice.

European Food, Complexul Energetic Hunedoara si Societatea Romana de Televiziune sunt cei mai mari datornici la bugetul de stat, potrivit datelor publicate, marti, de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).


Potrivit unui comunicat ANAF, 186 de mari contribuabili, cu restante mai mari de 100.000 lei, inregistreaza obligatii fiscale totale de 2,60 miliarde de lei, din care 1,92 miliarde de lei obligatii de plata principale si 684 milioane de lei obligatii accesorii.

Restantierii mici, amanati

Deoarece in saptamana 25-29.04.2016 a crescut foarte mult numarul contribuabililor care au decis sa isi stinga datoriile, sau sa isi clarifice situatia fiscala, si pentru a asigura publicarea unor informatii cat mai corecte, in zilele imediat urmatoare va fi publicata lista debitorilor mici.

Este vorba de mici contribuabili, institutii publice, persoane fizice cu obligatii fiscale restante rezultate si din activitati economice independente sau profesii libere cu restante mai mari de 10.000 lei si persoane fizice cu restante mai mari de 1.500 lei.

Lista datornicilor poate fi consultata aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea