Social

#evenimente socializare #site de dating #socializare #eveniment Sentimente.ro

Coach: „Cand iti dai voie sa crezi ca poti fi iubit, asta ti se intampla”. Cum putem deveni mai atractivi in ochii celorlalti

In secolulul internetului, desi, paradoxal, pare mai usor, este mult mai greu sa socializam. Daca tinerii se descurca mai bine, persoanele de peste 35 de ani fac un efort in a interactiunea cu alti oameni! Stangacia primelor intalniri poate fi insa depasita! Pasii de urmat ii dezvaluie personal coach-ul si speaker-ul motivational Cerasela Rongen, prezenta la primul eveniment offline organizat de SentiCafe, platforma online a site-ului de dating Sentimente.ro. In cadrul evenimentului, 60 de oameni, care s-au vazut pentru prima oara, au reusit in mai putin de trei ore sa se descopere, sa socializeze si sa lege prietenii! 70% au marturisit ca vor tine legatura cu cei pe care i-au intalnit la eveniment.
 
In opinia speaker-ului motivational, pentru a deveni atractivi in ochii celorlalti este foarte important sa invatam sa avem incredere in noi. „Am observat la evenimentul organizat de SentiCafe ca oamenii erau dornici de a fi bagati in seama, de a se cunoaste, de a se afirma intr-un fel, insa nu indrazneau.”
 
„Pentru a deveni atractivi trebuie sa ne acceptam pe noi asa cum suntem, sa fim deschisi cu noi si sa spunem „Asta sunt sunt si sunt bine asa cum sunt si sa fim entuziasti in a cunoaste pe cineva. Daca ma raportez la relatiile anterioare si spun „Iar cunosc pe cineva, iar ma raneste", atunci aduc toate ranile vechi, iar oamenii vor fugi de mine, pentru ca, metaforic vorbind, cu o mana spun "Vreau", iar cu cealalta - "Pleaca". Fiecare relatie trebuie sa fie unica, cu entuazismul ca voi gasi persoana pe care am visat-o. Atractivitatea vine din a convingerea ca esti sexy si ca exista persoane potrivite pe care le poti atrage indiferent cum arati, cum te imbraci. Sa intelegem ca suntem bine in orice moment asa cum suntem! Ca sa ii putem lasa pe ceilalti sa se indragosteasca de noi, este important sa ne dam voie sa credem ca suntem extraordinari asa cum suntem, sa avem entuziasm in viata noastra. De aceea este esential sa nu te focusezi pe ce nu-ti place la tine, ci sa-ti gasesti mereu o calitate, ca ai ochi frumosi, ca stii sa vorbesti frumos, ca-ti place tinuta ta... . Altfel, ii directionezi si pe ceilalti catre defectele tale (ca sunt prea gras, prea slab, prea inalt etc.)”, afirma Cerasela Rongen.
 

De asemenea, pentru a ajunge sa fim atractivi in ochii celorlalti este bine sa renuntam sa generalizam. „Generalizarea este prima bariera pe care ne-o punem singuri, cu care ne autosabotam.  Cand spunem "Barbatii sunt...", "Femeile sunt..." nu dam nicio sansa acelui cineva potrivit noua. Prin  generalizare ne impiedicam singuri atractivitatea pentru ca ii judecam pe ceilalti”. 
 

Cum putem folosi la maxim puterea noastra de a atrage persoana potrivita

 
„Daca esti femeie, este foarte important sa incepi sa admiri ceva la un barbat, fara sa-i atragi atentia pe strada. Exercitiul te ajuta sa armonizezi energia masculina. De ajutor sunt si cursurile de tango, unde ne lasam conduse de barbati. Daca esti barbat, incearca sa admiri feminitatea, nu doar aspectul fizic al membrelor sexului frumos”, recomanda coach-ul.
 
„Indiferent de varsta, este important sa nu ne punem restrictii de varsta, nici de situatia financiara, pentru ca iubirea nu are bariere, Cand iti dai voie sa crezi ca poti fi iubit, asta ti se intampla.
 
„Timpul dedicat noua este timp de calitate, in care descoperim lucruri importante despre noi, lucruri ce ne ajuta sa ne dezvoltam personal. Putem face acest lucru participand la actiuni care implica lucrul in echipa alaturi de persoane care au aceleasi pasiuni si interese”, completeaza Flori Dragomir, co-fondatoarea site-ului de dating Sentimente.ro, care anunta ca va continua seria evenimentelor de socializare organiate de SentiCafe. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea