Social

#termosistem #adeplast #vanzari record #vanzari

6 milioane de mp de termosistem livrati anul acesta de Adeplast. Piata se afla pe un trend ascendent

Adeplast a inregistrat o crestere de 37% a livrarilor de termosistem IZOTHERM, in prima jumatate de an, atingand aproximativ 6 milioane de metri patrati furnizati.

"Santierele din Bucuresti au atras cea mai mare cantitate, insa recupereaza puternic orase ca Bacau, Galati sau Sibiu. Fie ca vorbim de termosistem sau de alte produse, practic nu exista santier la nivel national unde AdePlast sa nu fie prezent ca furnizor", declara Marcel Barbut, proprietar AdePlast.

O crestere spectaculoasa pe termosistem a fost inregistrata si la export, unde evolutia fata de anul trecut a fost de 137% pe acest produs.

"Cresterea se datoreaza inchiderii unor contracte la care lucram de mult timp si de la care asteptam ca pana la sfarsitul anului sa avem o evolutie a comenzilor intre 200-300% si vorbim doar de termosistem. Produsele AdePlast si-au facut loc incet-incet in Europa prin prisma calitatii certificate si iata ca acum suntem prezenti constant cu termosistemul AdePlast pe piete ca Ungaria, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Grecia si Marea Britanie. Pe unele dintre aceste piete suntem chiar in cautare de manageri care sa preia operatiunile de export, chiar acum derulandu-se o faza de recrutare pentru zona europeana", declara Alex Barbut, Export & Development Manager AdePlast.

La nivel national piata termoizolatiilor se afla pe un trend ascendent fata anul trecut.

"Bucurestiul este campion la termoizolatii si este firesc. Insa, sunt foarte multe orase in tara unde astfel de lucrari nu s-au realizat deloc pana acum. Si aici ne referim la orase mici si medii, unde blocurile nu au suferit nicio interventie de 40-50 de ani, reabilitarile devenind deja stringente. Este un moment extrem de propice pentru ca administratiile locale sa isi dea mana cu asociatiile de locatari si cu cetatenii pentru a se face ceva consistent in acest sens, mai ales ca alegerile s-au incheiat, iar noii edili trebuie sa isi demonstreze abilitatile pentru care au fost votati. Fondurile chiar nu mai sunt o problema, iar produse de calitate la preturi corecte pot fi accesate direct de la producatorii romani. Pretul styrernului este afisat lunar la bursa, iar anul acesta a fost mult mai mic decat in anii trecuti. Asta face ca si costul de productie al polistirenului sa scada si prin urmare sa se obtina preturi foarte competitive la termosistemele bazate de polistiren", explica Marcel Barbut.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea