Social

#vremea bucuresti #prognoza meteo #anm #vremea

VREMEA Cand scapam de ninsori si ger

Meteorologii au emis luni dimineata o informare de precipitatii in general moderate cantitativ, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, polei, vreme deosebit de rece. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, informarea este valabila pana marti, la ora 21:00, la nivelul intregii tari.

Meteorologii au anuntat ca temporar vor fi precipitatii, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, in extindere treptata dinspre sud-vest. In jumatatea de sud a tarii si la munte acestea vor fi in general moderate cantitativ. Se va semnala polei sau ghetus, in special in sudul teritoriului, iar vantul va avea unele intensificari. Vremea se va mentine deosebit de rece, mai ales in regiunile extracarpatice.

Vremea va continua sa fie rece in Capitala, in primele trei zile ale acestei saptamani, temperatura minima va fi de minus 4 grade, precipitatiile sub forma de lapovita si ninsoare vor persista, iar vantul va atinge viteze de pana la 45 km/ora, conform prognozei speciale pentru Bucuresti, emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor, marti, la ora 8:00, vremea va fi rece, temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de -4…-3 grade. in cursul zilei, trecator, se vor semnala precipitatii slabe, mai ales sub forma de lapovita, favorizand producerea poleiului.

Noaptea, precipitatiile vor deveni moderate cantitativ si treptat vor predomina ninsorile, iar pana in dimineata zilei de marti se poate depune strat de zapada. Vantul va sufla in general moderat, cu unele intensificari in cursul noptii, de pana la 45 km/h.

in intervalul 20 martie, ora 8:00, 21 martie, ora 8:00, vremea se va mentine deosebit de rece, temperatura maxima va fi de 0 – 1 grade Celsius, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -4 grade. In cursul zilei va ninge moderat cantitativ si se va depune strat de zapada. Temporar vantul va mai prezenta intensificari, cu viteze in jur de 45 km/h.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea