Social

#Targul de Mosi de la Gradina cu Artisti #eveniment weekend #Noaptea Muzeelor 2017 #burgerfest

Unde iesim in weekend. Evenimentele pe care nu le poti rata!

Week-end-ul 20-21 mai ii va scoate din case pe bucuresteni, indiferent cat de pretentiosi sunt: de la Noaptea Muzeelor, la Burgerfest si Targul de Mosi de la Gradina cu Artisti!

Vineri, 19 mai, se deschid portile festivalului Burgerfest. Se anunta 3 zile de muzica buna si distractie, completate de peste 50 de sortimente de burgeri deliciosi. Nu vor lipsi atmosfera placuta, de relaxare la iarba verde, cu activitati pentru cei mari si pentru cei mici. Iata care este programul complet al festivalului.

Anul acesta, Noaptea Muzeelor are loc sambata, 20 mai, iar la eveniment vor participa 145 de muzee si organizatii partenere din 45 de orase din intreaga tara.

Noaptea Muzeelor 2017, care a ajuns la a 13-a editie, este sarbatorit de peste 3.000 de muzee din 30 de tari europene, potrivit unui comunicat al Retelei Nationale a Muzeelor. Mai multe detalii aici.

Cand se lasa 20-21 mai peste Bucuresti, in Parcul Gradina Icoanei reinvie o traditie veche de sute de ani, un targ al Mosilor la care este invitata toata suflarea orasului. Desi am pastrat denumirea de pe vremea lui Matei Basarab, Targul de Mosi de la Gradina cu Artisti asaza cu grija traditia in contemporan: targovetii care pe vremuri isi strigau in gura mare marfa la sosea, acum stau la povesti cu tine, in mare tihna, despre produsele si serviciile lor. Detalii aici

Pana pe 21mai, copiii si parintii sunt asteptati sa urmareasca cele mai frumoase filme dedicate lor, intr-o retrospectiva a filmelor castigatoare la FestivalulInternational de Film pentru publicul tanar KINOdiseea, cel mai mare eveniment de film pentru copii din Romania si Sud-Estul Europei. 

Atentie! Duminca se lasa cu chef, caci este sarbatoare mare pentru credinciosi! 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea