Social

#Alina Ciucu #tatal tinerei ucise la metrou #tanara ucisa la metrou

Tatal tinerei ucise la metrou, declaratii care iti dau serios de gandit

Durere de nedescris in familia Alinei Ciucu, tanara in varsta de 25 de ani, din Craiova, si-a pierdut viata marti, 12 decembrie, in Bucuresti, dupa ce a fost impinsa in fata trenului, in statia de metrou Dristor. Tanara nu a avut nicio sansa de supravietuire.

Distrus de durere, barbatul a declarat ca nu s-a putut uita la imagini. Acesta crede ca este vina autoritatilor.

„Nu am putut sa ma uit la imagini. Este o adevarata tragedie ce s-a intamplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a impins-o, am inteles ca era bolnava psihic. Este vina autoritatilor“, a declarat tatal victimei, potrivit adevarul.ro.

„Era o fata minunata, era cuminte! Ultima oara a venit asta vara acasa. Facuse facultatea la Bucuresti si isi gasesie si ea perechea acolo. Ce suflet avea criminala aia? Era atât de frumoasa...ca o actrita. Asa ii ziceam eu. Plecase de saracie de acasa. Muncea la un restaurant in Bucuresti. Ii cumpararam sicriu si mama ei pleca cu fetele mele la Bucuresti sa o recunoasca si sa o aduca acasa.”, a declarat Mariana Ghigeanu, matusa Alinei Ciucu, in exclusivitate pentru Cancan.ro


 

CITESTE SI:

Criminala de la metrou a fost prinsa! De ce a impins femei in fata metroului

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea