Social

#criminala de la metrou #magdalena serban

Socant! Ce spune mama criminalei de la metrou despre acesta

Magdalena Serban, femeia de 36 de ani care a ucis asera o tanara impingand-o in fata metroului, a fost retinuta. Se pare insa ca aceasta avea probleme psihice, dovada stand nu doar postarile de pe contul de Facebook personal, ci si declaratiile mamei si ale vecinilor acesteia.

Magdalena Serban ar fi fost victima abuzurilor unor femei in vremea in care a fost sa munceasca in Spania. Afirmaţiile aparţin mamei criminalei, care este audiată de poliţiştii din Dolj. Ea le-a povestit despre fiica ei că ura femeile şi că probabil de aceea ar fi comis crima.

Femeia a fost incoerenta pe toata durata audierilor, nefurnizandu-le anchetatorilor nicio informaţie despre faptele comise, scrie Libertatea. Prima ipoteza a anchetatorilor este ca femeia are probleme psihice. Pe un cont de Facebook, care pare fi al femeii arestate, aceasta are mai multe postari care ar fi putut ridica semne de întrebare serioase. Lipsita de coerenta, femeia povesteste ca are o malformatie sexuala si ca a fost abuzata de fratele ei, Serban Lucian.

Mai mult decat atat, potrivit postarilor de pe aceasta pagina, femeia ar fi protesta in fata primariei din Craiova, timp de mai bine de o saptamana. Probabil ca lipsa de reactie a autoritatilor a determinat-o sa plece la Bucuresti si sa comita gestul care a dus la moartea unei femei de 25 de ani, insarcinata.

Femeia de 36 de ani nu îşi cunoştea victima. Ea a împins-o pe şine profitând de faptul că tânăra era atentă la telefon. Cu doar câteva ore înainte, femeia încercase sa faca acelasi lucru unei alte tinere la staţia de metrou Costin Georgian, dar aici tânăra s-a echilibrat şi a mers la poliţie pentru a depune o plângere.    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea