Social

Orban: Bucurestenii vor avea de ales intre doua rele

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban , a declarat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor care il plaseaza pe locul al treilea, dupa Vasile Blaga si Sorin Oprescu, ca este neplacut surprins si dezamagit , iar in turul doi bucurestenii vor avea de ales intre doua rele. Ludovic Orban a spus ca, potrivit datelor sale, 65% din bucuresteni nu si-au exprimat intentia de vot.

El a apreciat ca locuitorii Capitalei vor fi nevoiti sa aleaga intre doua rele, peste doua saptamani. Ludovic Orban le-a multumit celor care l-au votat si a spus ca acestora le lasa libertate deplina de a alege cu cine voteaza in turul al doilea.

Orban a spus, referindu-se la intrarea lui Vasile Blaga si Sorin Oprescu in finala, ca bucurestenii se vor confrunta cu o capitala care va fi in continuare „o vaca de muls pentru o clientela politica“ sau o capitala neguvernabila, mentionand ca aceasta din urma este varianta in care ar castiga Orban.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea