Social

#Rimaru RACLA #Catalin Ionescu ##MeToo

#MeToo. Reactia lui Rimaru de la RACLA dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala

Intr-un mesaj postat pe Facebook ca drept la replica dupa ce a fost acuzat de mai mai multe tinere de harturire sexuala, Calin Ionescu, zis si Rimaru, de la trupa RACLA, contesta acuzatiile. Cantaretul mai transmite ca a avut interactiuni “de care nu este mandru” cu mai multe persoane si le cere acestora scuze, in masura in care le-a jignit.


“Cu surprindere am luat cunostinta despre faptul ca anumite schimburi de mesaje private, realizate cu aproximativ 2 ani in urma, au fost comunicate presei ca si justificare pentru presupusele fapte de hartuire sexuala. Sunt cunoscut inca din anii 2000 ca si artist de hip-hop/rap, opera mea adoptand un stil verbal direct si, pe alocuri, licentios. De altfel, acesta este genul muzical adoptat de mai multi colegi de breasla. Acest gen muzical mi-a definit cariera muzicala si, in anumite privinte, chiar si viata. Ca multi oameni, am avut interactiuni mai putin respectuoase cu semenii mei, interactiuni de care nu sunt mandru. In masura in care am jignit anumite persoane, regret acest fapt si le cer scuze”, a transmis Calin Ionescu, pe pagina sa de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea