Social

Ludovic Orban lanseaza noi sageti catre Traian Basescu

Liderul Organizatiei Bucuresti a PNL, Ludovic Orban, continua sa fie critic la adresa presedintelui Traian Basescu. "Nu pot sa inteleg motivul pentru care Radu Timofte este pastrat in fruntea Serviciului Roman de Informatii, cand el trebuia schimbat inca din prima luna, cand s-a constituit o majoritate parlamentara de sustinere a guvernarii. Pastrarea lui Radu Timofte ridica mari semne de intrebare asupra capacitatii SRI de a se reforma dupa modelul occidental", a declarat, pentru A.M. Press, Ludovic Orban.

Zilele trecute liberalul a sustinut ca PNL trebuie sa-si pregateasca propriul candidat la Presedintie pentru urmatoarele alegeri in cazul in care presedintele Traian Basescu nu se va afilia deciziilor Aliantei D.A. Alianta nu poate functiona in continuare "daca doar unul dintre parteneri are de castigat, iar noi trebuie sa inghitim mereu lucruri noi asupra carora nu ne-am inteles initial si sa fim pusi in fata faptului implinit", a spus liderul liberal. El sustine ca, dupa alegeri, i-a atras mereu atentia presedintelui Basescu ca a ajuns in acel post si datorita PNL. " Daca nu s-ar fi retras Theodor Stolojan, noi am fi dat presedintele Romaniei", a afirmat, printre altele, Orban.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea