Social

#patron Bamboo # joshua castellano # incendiu bamboo

Joshua Castellano, patronul Bamboo, primele marturisiri despre incendiu

Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost astazi audiat de in cazul incendiului de la clubul Bamboo. Fostul socru al Antoniei este convins ca Bamboo nu a luat foc de la faptul ca in interiorul locatiei se fuma. Italianul este convins ca cineva a pus focul intentionat si a anuntat ca totul va fi dezvaluit in cadrul unei conferinte de presa

“O sa dezvaluim ce s-a intimplat, este posibil sa fie implicat cineva! Nu se poate intra, se prabuseste tavanul. A pornit dintr-un spatiu normal, care nu functiona. A fost foarte ciudat cum s-a aprins focul si cum s-a dezvoltat. S-a facut evacuarea imediat cum s-a observat focul. 90% din locatiile din Romania sunt in preavizare, toata lumea stie ce fel de club era Bamboo. Dupa ce a fost Colectiv, s-au facut schimbari. S-au refacut toate locurile cu avizarea respectiva. Noi eram in regula pentru functionare. Avem aviz de functionare, credeti ca nu puteam sa platim 3000 de lei pentru functionare. Aveam asigurare, dar cind s-au schimbat legile nu aveam asigurare. Pagubitul sunt eu, nu altcineva. Nu a luat clubul foc de la o tigara, cred ca a fost mina criminala! Vreau sa aflu cine a facut. Important e ca nu a murit nimeni si ca nu sunt raniti. Toata lumea a fost instruita pentru astfel de evenimente", a declarat Joshua Castellano in momentul in care a iesit de la audieri. 

Tot astazi, administratorul clubului, Tarkan Radu, a anunta ca Bamboo va fi reconstruit!

 

 

„Multumesc tuturor pt sutele de mesaje pe care le primesc! Multumesc echipei pt tot ce au facut, pt ca si-au riscat viata ajutand alti oameni si facand cinste numelui Bamboo. Le promit, lor in primul rand, ca nu peste mult timp Bamboo va fi din nou in picioare si vom fi din nou impreuna!
ps: telefonul meu a ars in incendiu si nu am recuperat inca numerele de telefon. Asa ca, ii rog pe cei care imi trimit sms-uri sa se semneze.”, scrie Tarkan Radu pe reteaua de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea