Social

# raniti bamboo # joshua castellano # incendiu bamboo #club bamboo

Imagini socante. Ce a ramas din Clubul Bamboo dupa incendiul de azi noapte

Un incendiu devastator a fost la un pas de a fi un nou episod Colectiv. Clubul Bamboo a ars in totalitate in aceasta dimineata, iar aproape 40 de persoane au fost ranite. Din fericire, pana acum nu s-au inregistrat decese, iar cei mai multi raniti au fost externati. Clubul este insa o ruina si cine il vede este socat de ce a ramas din el. 

La ora 10.00, pompierii inca se luptau sa stinga mici focare in ceea ce a fost pana azi noapte Clubul Bamboo. Incendiul a izbucnit azi/noapte in jurul orei 3.30, cand clubul era plin, insa, din fericire, deocamdata nu a fost inregistrat niciun deces. Pompierii nu excludeau insa in aceasta dimineata posibilitatea ca, sub daramaturi, sa se mai afle victime. 

Autoritatile sustin ca exista un aviz de functionare, insa clubul nu era tocmai in legalitate. Tocmai de aceea au si primit mai multe amenzi, insa pompierii nu au gasit motive sa dispuna inchiderea acestuia. "Avizul pentru incendiu a fost solicitat în 2009. Trebuia să se solicite o autorizatie, lucru care nu s-a intamplat. Controalele pe care le-am desfăşurat cu luna noiembrie 2015, după ce a intrat în vigoare legea care permite pompierilor să închidă sau să suspende activitatea unor operatorilor economici, nu ne-au dat motive să-l închidem, dar administratorii trebuiau să intre în legalitate. Au fost amendatţi de mai multe ori", a spus purtătorul de cuvânt ISU.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea