Social

#hotel Farindola #Adriana Vranceanu

Romanca disparuta in avalansa din Italia, gasita! VIDEO

Romanca Adriana Vranceanu si copiii sai au fost gasiti in viata! Ministerul Afacerilor Externe confirma identificarea a doar doua persoane de cetatenie romana, un adult si un copil!

“Potrivit informatiilor oficiale obtinute din partea autoritatilor italiene, Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca doua  persoane de cetatenie romana, un adult și un minor, semnalate ca fiind disparute in urma avalansei care a lovit un hotel din localitatea Farindola, in regiunea Abruzzo, au fost identificate, acestea fiind in viata.

Cetatenii romani se afla in prezent la spitalul din Pescara, fiind in afara oricarui pericol, Ambasada Romaniei la Roma mentinand in permanenta legatura cu reprezentantii unitatii medicale, in vederea monitorizarii acestora.

Totodata, reprezentantii misiunii diplomatice romane sunt in legatura atat cu familia cetatenilor romani, acordand sprijinul necesar, cat si cu autoritatile italiene competente, care gestioneaza operatiunile de salvare, in vederea obtinerii de informatii concrete cu privire la existenta altor cetateni romani afectati”, conform MAE.

Din primele informatii din Italia, se pare ca Adriana Vranceanu a avut o prezenta de spirit extraodinara, ea reusind sa-si salveze proprii copii dar si pe alti oameni: s-au adapostit in zona bucatariei, unde au reusit sa faca chiar si focul. Focul le-a atras atentia pompierilor care au stiut astfel unde sa sape.

Autoritatile italiene nu au anuntat exact, pana vineri seara, numarul persoanelor salvate din hotelul lovit de avalansa, iar situatia fetitei unei femei din Romania nu se cunoaste, desi initial se anuntase ca ar fi fost transportata la spital. Initial, presa a declarat ca romanca disparuta in urma avalansei din Italia si fiica ei probabil se numara printre cele opt persoane salvate de echipele de interventie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea