Social

#casa Iohannis Sibiu #casa Iohannis

Familia Iohannis a ramas cu 5 case! A pierdut-o pe cea din centrul Sibiului!

Astazi, Curtea de Apel Pitesti a respins contestatia in anulare a familiei lui Klaus Iohannis, iar cuplul prezidential pierde definitiv casa situata pe Strada Nicolae Balcescu, din centrul Sibiului, unde functioneaza, in prezent, sediul unei banci.

Imobilul, din care sotii Iohannis au cumparat jumatate la inceputul lunii iunie 1999, a facut parte din averea sotilor Maria si Eliseu Ghenea, iar dupa decesul acestora, casa a ajuns in proprietatea statului roman.

In anul 1997 casa a fost cumparata de chiriasi, iar in 1999, contractele prin care chiriasii au cumparat imobilul au fost anulate in instanta, la cererea fiului lui Nicolae Bastea, acesta din urma fiind nepot al sotilor Ghenea.

Ulterior, potrivit rtv.net, imobilul a ajuns in proprietatea familiei presedintelui, care a cumparat partea urmasilor lui Nicolae Bastea. Doar ca fostii chiriasi au cerut in instanta anularea contractelor prin care familia Iohannis a intrat in posesia imobilului din Sibiu, contestand calitatea de urmas de drept al lui Nicolae Bastea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea