Social

Expoziţie de orhidee în New York

Mii
de orhidee din toată lumea sunt expuse zilele acestea la Grădina Botanică din New York. Expoziţia a atras vizitatori de toate varstele şi profesiile, de la specilaişti în domeniu pană la copii de doar caţiva ani. Organizatorul expoziţiei este de părere că interesul pentru orhidee a crescut în ultimii ani. Există peste 30 de mii de soiuri de orhidee şi de opt ori mai mulţi hibrizi . "Phalaenopsis sunt cele mai faimoase orhidee şi sunt special produse pentru persoane care vor să le crească acasă. Dacă doriţi să creşteţi orhidee trebuie să începuţi cu acest soi, Phalaenopsis, deoarece sunt cele mai usor de întreţinut", a declarat Marc Hachadourian, organizatorul expoziţiei. La expoziţie au fost prezentate orhidee de toate culorile, însă cel mai mare succes l-au avut orhideele în miniatură.
  •   2007-02-26
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.