Social

# sinucidere mama # mama sinucigasa # sinucidere branesti

Detalii cutremuratoare dupa autopsia tinerei care s-a aruncat in fata trenului impreuna cu copiii sai

In urma cu doua zile, o tanara in varsta de 30 de ani, insarcinata in patru luni, s-a aruncat in fata trenului in zona Branesti. Femeia nu si-a luat viata singura, ci si celor trei copiii pe care ii avea.

Legistii au avut nevoie de mai bine de sase ore pentru a reface trupurile celor patru care au fost sfartecate in urma impactului cu trenul.

Necropsia a scos la iveala detalii cutremuratoare. Se pare ca femeia si cele trei fetite nu mai mancasera de mai bine de 20 de ore.

”Cel mai rău a fost femeia. Nu mai avea nici cap, nici picioare. Practic, din ea a rămas doar trunchiul. Fătul pe care-l purta în pântec, un băieţel de patru luni şi jumătate, era neatins, nu fuesese strivit, dar a murit o dată ce mamei lui i-au încetat funcţiile vitale. Copila de 1o ani avea pieptul strivit de tamponul pe care a şi rămas agăţată, iar sora ei de opt ani a avut răni deosebit de grave la cap prin care creierul s-a scurs în exterior. Micuţa de trei ani a fost tăiată în două de la nivelul pelvisului. Aveau stomăcelele complet goale. Nu mâncaseră de ceva vreme. Cu siguranţă, nici în dimineaţa în care au murit, nici cu o seară înainte de a fi omorâte nu au gustat nimic. Poate să fi mâncat ceva la prânz, în preziua morţii... Scopul este să aflăm, printre altele, dacă înainte de ale arunca în faţa trenului mama le-a sedat în vreun fel. Dacă le-a dat calmante, alcool sau alte substanţe. E pentru acurateţea investigaţiei care vizează triplul omor urmat de sinucidere”, sunt amănuntele cutremurătoare pe care au dezvăluit surse judiciare pentru libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea