Social

# mircea tuglea inecat # mircea tuglea #doliu

Doliu in literatura romana. A murit inecat in Marea Neagra

Scriitorul Mircea Tuglea a murit sambata inecat in Marea Neagra. Vestea a socat pe toata lumea, mai ales ca poetul avea doar 43 de ani.

Potrivit martorilor, acesta se indepartase foarte mult de geamandura, iar la un moment dat facea gesturi disperate catre mal. Salvamarii au intervenit rapid, insa nu au mai putut face nimic pentru poet. Decesul a fost declarat la ora 17:00.

Anunţul mortii scriitorului a fost acut pe Facebook: ”Mircea Tuglea a plecat la ceruri astăzi, sub ochii mei, fără să-şi ia rămas bun. După ce a fost adus din mare, mâinile lui iubite, cu cele mai albe, mai minunate şi mai lungi degete, care creau lumi pe tastatură, erau îngheţate”. / ”Dumnezeu sa te ierte, unchiul meu! Marea a fost necruţătoare cu tine si te-a luat de langa familia ta mult prea devreme... Cand stau si ma gandesc cat bine ai adus tu prin invataturile oferite elevilor tai, ma gandesc ca in locul oamenilor ca tine, ar trbuii sa fie luati oamenii ca mine de pe pamant”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea