Social

Ceahlaul, liderul detasat al Seriei I

Finalul turului a gasit-o pe Ceahlaul Piatra Neamt lider detasat in Seria I, la distanta de 10 puncte de urmatoarea contracandidata, brasov . Dupa doi ani de la retrogradarea in cea de-a doua serie valorica, antrenorul moldovenilor, Marin Barbu, este convins ca va aduce din nou Ceahlaul in Divizia A.






- Dintre toti liderii celor trei serii ale Diviziei B, Ceahlaul Piatra Neamt sta cel mai bine in clasament. Va asteptati sa va distantati la o asemenea diferenta de celelalte echipe?

- Am plecat de la inceput cu dorinta de a fi in frunte. Am muncit foarte mult si ne-am dorit ca la finalul turului sa fim pe primul loc. Cu toate acestea, trebuie sa recunosc ca nu ne asteptam la diferenta asta, sunt 10 puncte intre noi si echipa de pe locul doi. Nu ne consideram promovati desi, la prima vedere, avansul este mare. Dar, netratand cu seriozitate returul, avansul poate fi si mic.

- Sunteti multumit de lotul pe care il aveti sau veti face schimbari in iarna?

- Sunt multumit de jucatori. E posibil sa mai aducem doi-trei, maximum patru jucatori pentru posturile deficitare. Deocamdata nu pot sa va dau nici un nume concret.

- Bine, atunci care sunt posturile deficitare?

- Ne-ar mai trebui dubluri la linia de fund, chiar si un mijlocas, si ne-ar mai trebui cel putin un varf de atac.

- Ati avut probleme cu arbitrajul in acest tur? Sau, altfel spus, au gresit sau v-ati simtit defavorizati in vreo partida?

- N-avem de ce sa ne vaitam de arbitraj. Cel putin la meciurile noastre nici pentru noi, nici pentru adversari n-au fost probleme majore. Altfel spus, n-au fost nici de partea noastra, nici impotriva.

- Ar face fata Ceahlaul in Divizia A cu lotul pe care il are acum?

- Nu. Sincer sa fiu, n-ar face fata. Ne mai trebuie cativa fotbalisti. Cam jumatate dintre jucatori sunt de Divizia A. Din vara ne vor trebui cativa jucatori nu buni, foarte buni.

- V-ati gandit la cativa jucatori importanti pe care sa-i aduceti in vara daca echipa promoveaza?

- Nu. In plus, la Piatra Neamt nu se vor aduce jucatori cu nume, pentru ca politica clubului este ca fotbalistii sa vina mai mult cu bunavointa si cu daruire.

- Care va fi cel mai incomod adversar al Ceahlaului in retur?

- Daca stam si ne luam dupa clasament, Forex Brasov , care este la 10 puncte in urma noastra.

- Poate sa va mai ajunga din urma?

- In fotbal e posibil orice. Pentru o nou-promovata, parcursul ei a fost excelent.

- Cel mai greu meci cu cine l-ati avut in acest tur de campionat?

- Daca ne luam dupa rezultat, cel mai greu a fost cel cu Dacia Unirea Braila, care ne-a invins cu 1-0. Pana la urma, infrangerea aia a venit foarte bine, ca ne-a adus cu picioarele pe pamant, iar jucatorii au tratat cu mai multa atentie celelalte meciuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea