Social

Carnea si grasimile reactiveaza cancerul

Paci
entii tratati de cancer la colon a caror alimentatie este bogata in carne si grasimi prezinta de trei ori mai multe riscuri de recidiva fata de cei a caror alimentatie este bogata in fructe, legume si peste, potrivit unui studiu al cercetatorilor de la Institutul de oncologie Dana-Farber din Boston. Timp de cinci ani, la studiu au participat 1.000 de bolnavi de cancer la colon in stadiul al treilea, cand tumoarea este deja extinsa la sistemul limfatic. Medicii au identificat doua mari tipuri de regim alimentar urmate de bolnavi: dieta occidentala, bogata in carne rosie, grasimi, cereale rafinate si dulciuri, si dieta mediteraneana, bogata in peste, carne de pui, legume si fructe. Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate al portalului Acasa.ro ca sa afli cum sa ai o viata sanatoasa.
  •   2007-08-16
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Sfaturi financiare pentru toti membrii familiei, de la mic la mare

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.