Social

Carnea si grasimile reactiveaza cancerul

Paci
entii tratati de cancer la colon a caror alimentatie este bogata in carne si grasimi prezinta de trei ori mai multe riscuri de recidiva fata de cei a caror alimentatie este bogata in fructe, legume si peste, potrivit unui studiu al cercetatorilor de la Institutul de oncologie Dana-Farber din Boston. Timp de cinci ani, la studiu au participat 1.000 de bolnavi de cancer la colon in stadiul al treilea, cand tumoarea este deja extinsa la sistemul limfatic. Medicii au identificat doua mari tipuri de regim alimentar urmate de bolnavi: dieta occidentala, bogata in carne rosie, grasimi, cereale rafinate si dulciuri, si dieta mediteraneana, bogata in peste, carne de pui, legume si fructe. Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate al portalului Acasa.ro ca sa afli cum sa ai o viata sanatoasa.
  •   2007-08-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Aplicatii pentru prelucrarea de fotografii pe smartphone

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Care sunt joburile de viitor?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii