Social

#cutremur de suprafata #cutremur romania #magnitudine #cutremur #seism

ALERTA! Cutremur de suprafata in Romania!

Romania este lovit in ultimul timp de tot mai multe cutremure de suprafata. Ultimul a avut loc in noaptea de luni spre marti, in judetul Calarasi.

Seismul a avut loc la ora 1:09 si s-a produs la o adancime de doar 16 kilometri. Acesta a avut magnitudinea de 2,8 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Lehliu-Gara (2km), Urziceni (39km), Fundulea (40km), Oltenita (42km), Budesti (49km), potrivit datelor furnizate de infp.ro.

Un alt seism de suprafata a avut loc luni la ora 13:31 in judetul Vrancea. Acesta s-a produs la 18 kilometri adancime si a avut magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter.

In total, in luna mai au avut loc 17 cutremure pe teritoriul Romaniei, din care sapte au fost cutremure de suprafata.

Anul acesta, in Romania, au avut loc doua cutremure ce au fost resimtite si in Capitala. Ambele au avut magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter. Primul s-a produs pe 14 martie, in judetul Vrancea, la o adancime de 139 de km, iar cel de-al doilea pe 25 aprilie, in judetul Buzau, la adancimea de 147 de km.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea