Social

# inchiriere masini craiova #WLC Rent a Car #inchiriere masini #masini de inchiriat #craiova

WLC Rent a Car pune la dispozitia soferilor cele mai bune masini de inchiriat in Craiova!

Craiovarentacar.ro le ofera celor interesati servicii rent a car Craiova la care pot apela cu incredere din mai multe motive. Compania de inchirieri detine o flota de masini foarte bine organizata, in care sunt incluse modele care sa corespunda nevoilor tuturor soferilor!

Ce tipuri de autoturisme pot inchiria soferii?

Printre masinile care pot fi inchiriate de soferi de la WLC se numara modele mici, medii sau mari, dar si masini Premium, van-uri sau modele automate.

De exemplu, Volkswagen Polo este una dintre cele mai populare autoturisme inchiriate de soferi. Aceasta are 5 locuri, schimbator manual, ABS, suficient loc pentru bagaje si poate fi inchiriata pentru o perioada cat mai lunga. In plus, daca rezervarea este facuta telefonic, soferii pot obtine un discount de 5%. Tariful de inchiriere pentru o zi pentru acest autoturism este cuprins intre 18 si 32 de euro, cu mentiunea ca atunci cand perioada de inchiriere este mai mare, pretul pe zi scade.

Un alt model foarte accesibil soferilor este Fiat Panda. Aceasta masina este pe benzina, are 5 locuri, si poate fi inchiriata cu un tarif cuprins intre 10.80 si 23.40 euro/ zi, in functie de perioada aleasa de clienti.

Printre alte masini de inchiriat in Craiova care mai fac parte din flota companiei se numara Ford Focus, Renault Fluence Automat, Skoda Rapid 1.0 Tsi, Dacia Logan, Citroen C5 Automat, dar si Ford Focus SW Automat.

Informatii esentiale despre inchiriere

Toate tarifele percepute pentru autoturismele inchiriate includ un numar nelimitat de kilometri, asigurare (CASCO si RCA), dar si taxa de drum. In plus, livrarea se face in mod gratuit la aeroportul din Craiova, in intervalul orar 6:00 – 22:00.

Toate tipurile de reparatii sau depanari necesare sunt suportate de firma de inchieri, iar pretul afisat in dreptul fiecarui autoturism pe site este cel final, pe care soferii il achita, fara a exista taxe sau comisioane ascunse. Anterior inchirierii, nu se percepe niciun fel de avans, iar plata aferenta perioadei de inchiere, la fel ca si garantia se achita exclusiv in momentul in care se livreaza masina soferilor.

Cine poate inchiria un autoturism?

Serviciul de inchirieri le este disponibil pentru toti soferii care au cel putin 21 de ani si care detin un permis de conducere valabil de cel putin un an. Pentru realizarea contractului de inchiriere, soferii trebuie sa prezinte reprezentantilor companiei buletinul, impreuna cu permisul de conducere.

Extinderea perioadei de inchiriere

In cazul in care soferii doresc sa extinda perioada de inchiriere, acest lucru este posibil in urma notificarii companiei care se ocupa de inchirieri prin intermediul unui e-mail sau telefonic. Practic, se va realiza un contract aditional celui initial, in care va fi inscrisa noua perioada in care soferii au nevoie de un anumit autoturism, singura conditie fiind aceea ca notificarea despre aceasta modificare trebuie realizata cu cel putin 24 de ore inainte de expirarea primului contract.

CraiovaRentaCar.ro face parte din grupul WLC Auto si ofera, pe langa servicii de inchirieri auto si asistenta rutiera in orase mari din Romania, cum sunt Craiova si Bucurestiul!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea