Social

#cotidian #televizor #telefon #cafea

4 lucruri din cotidianul nostru pe care le iubim

Zi de zi avem ritualurile noastre, alegem sa imbinam utilul cu placutul, sa ne relaxam dupa o zi de munca. Sunt lucruri in viata cotidiana care sunt in atentia noastra mai mult decat altele, care ne folosesc si joaca un rol important in traiul nostru. In anul 2017, cinci dintre lucrurile foarte iubite sunt:

Smartphone-ul

Accesul la internet de pe mobil a facut ca totul sa se intample asadar pe propriul smartphone. Verificarea e-mailului, a noutatilor de pe Facebook, discutiile pe chat cu prietenii, citirea articolelor de interes, aflarea prognozei meteo, toate se intampla pe telefon. Nu mai este de mult o noutate ca folosirea internetului de pe mobil l-a depasit pe cel de pe desktop, iar retelele de social media sunt in top: Facebook, Youtube, WhatsUpp, FB Messenger, Instagram s.a.

In drum spre casa sau birou, smartphone-ul este in mana, la fel in pauza de pranz sau seara inainte de culcare. Desigur, primul lucru cand ne trezim, ne uitam la telefon. Daca s-a intamplat sa uitam portofelul acasa nu este o tragedie, daca am uitat insa smartphone-ul, nu ne simtim completi. Iata deci cum acest obiect a ajuns sa fie indispensabil, iubit si folosit la maxim.

Masina

Locuitorii oraselor mari utilizeaza masina mai mult, mai des. In Bucuresti, drumul pana la job poate fi o adevarata provocare. Distanta mare intre casa si serviciu i-a determinat pe multi sa aiba propria masina. Astazi, tot mai multe complexe rezidentiale s-au dezvoltat in afara Bucurestiului, astfel masina poate fi de multe ori singurul mijloc de acces. Daca vorbim de sexul masculin, masina inseamna mult mai mult. Sunt proprietari de masini care au un adevarat ritual pentru ingrijirea si intretinerea masinii lor. Comanda de la magazinul de piese auto online si aleg sa se ocupe ei insisi de manopera, fara a mai duce masina in service petrec ore bune, cu multa placere, rezolvand problema.

Cafeaua

Cati dintre noi avem ritualul de a bea cafea dimineata? Fie ca o bem acasa, la serviciu sau chiar pe drum, cafeaua face parte din cotidianul nostru. Mai tare sau mai slaba, boabe de cafea sau macinata ori cu diverse arome pentru cei mai pretentiosi, cafeaua este parte din ziua noastra.

Un studiu realizat de GFK Romania ale carui concluzii au fost transmise intr-un comunicat de presa emis in data de 1 iunie 2016, arata ca romanii prefera bauturile calde, în principal cafeaua si mixurile pe baza de cafea – aproape jumatate dintre ocazii fiind generate de aceste bauturi. Peste o treime dintre ocazii se datorează bauturilor racoritoare, iar 16% bauturilor alcoolice, cantitatea de lichid consumata pe zi este de 630 ml (in afara de apa si lactate).

Smart TV-ul

Rezultatele unui recent studiu publicat de Eurostat (august 2017) arata ca romanii si grecii merg cel mai rar la cinematograf. Asta nu inseamna ca noi nu suntem iubitori de filme. Trendul este sa ai acasa un smart TV la care te poti conecta contra cost la emisiunile si filmele preferate de la TV sau un beneficiu clar este conexiunea la internet pe care ti-o permite. Deci orice iti doresti sa urmaresti are loc pe un ecran mare, cu o rezolutie extrem de buna, intr-un mod confortabil de pe canapeaua sufrageriei tale. De calitate variata si modele diferite, smart tv-urile difera foarte mult de la model la model si cele mai ieftine pornesc de la aproximativ 500 lei. Daca chiar aveai in vizor achizitia unui smart tv, este bine sa citesti cu atentie review-urile, iar privitor la bani un credit de nevoi personale iti poate fi de ajutor.

Care sunt obiectele din cotidianul tau de care nu te poti lipsi?

Sursa foto: Pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea