Social

# sinucidere tren # sinucidere branesti #accident tren

Detalii cutremuratoare in cazul femeii care s-a aruncat in fata trenului cu cei trei copii

Alexandra Braustea a decis, la numai 30 de ani, sa-si puna capat zilelor. Si nu numai ei, ci si celor trei fiice, dar si pruncului nenascut pe care il purta in pantece. Sinuciderea femeii a socat o tara intreaga si familia nu gaseste explicatii pentru gestul acesteia.

Mama a trei copii si insarcinata cu al patrulea, Alexandra si-a luat in aceasta dimineata cei trei copii cu ea si s-a aruncat in fata trenului. Mecanicul de locomotiva, in stare de soc, a fost inlocuit de la post. El a spus ca pur si simplu femeia a iesit din padure si s-a aruncat in fata bolidului de fier care manca sina cu 160 de kilometri la ora. Impactul a fost nimicitor pentru cele patru victime. 

Potrivit marturisirilor facute de vecinii femeii, se pare ca Alexandra avea mari probleme acasa, din cauza geloziei sotului ei. Mai mult, aceasta ar fi incercat in anul 2009 sa divorteze de barbat, insa dupa un timp, ea a renuntat la actiunea de divort pe care o inaintase, fara a se cunoaste motivele.

Mama tinerei spune ca nu-si explica gestul Alexandrei. Sotul acesteia, ajuns la locul accidentului, a avut si el nevoie de ingrijiri medicale. Cele trei fetite - Georgiana Mihaela, in varsta de zece ani, Ana Maria, de opt ani si Andreea Nicoleta in varsta de trei ani au murit imbratisate de mama lor. 

Psihologii criminalisti spun ca ipoteza de la care se pleaca in aceste cazuri este ca femeia ar fi fost victima violentei in familie. In orice caz, fapta este incadrata la omor cu premeditare, urmat de sinucidere. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea