Showbiz

#nunta regala #david beckam #victoria beckam

Victoria si David Beckham, invitati la nunta regala

Victoria si David Beckahm se afla printre cei 1.900 de invitati la nunta regala a Printului William si Kate Middleton, ce va avea loc in data de 29 aprilie.

Sotii Beckham au fost invitati la nunta regala, dar si la pranzul oficial oferit de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham , cu numai 600 de invitati.

David Beckham si Printul William, care este presedintele Asociatiei de Fotbal din Marea Britanie, s-au imprietenit odata cu propunerea Angliei de a fi gaza campionatului mondial de fotbal World Cup 2018, care a fost respinsa in cele din urma.

Victoria Beckham incearca si ea sa se apropie de mireasa. Potrivit Femalefirst.co.uk, sotia fotbalistului ii va trimite lui Kate Middleton o colectie din rochiile create de ea.

David si Victoria Beckham nu au fost insa invitati la dineul organizat de Printul Charles , unde vor fi doar 300 de invitati.

Cei mai multi invitati la nunta vor fi cei peste 1.000 de rude si prieteni, dar si soldati, piloti si oameni implicati in activitati caritabile. Peste 100 de membri ai familiilor regale din strainatate au fost invitati la eveniment.

Cele mai ciudate absente de pe lista sunt presedintii Barack Obama si Nicolas Sarkozy, care nu au fost invitati deoarece nunta nu este considerata eveniment oficial de stat si Sarah Ferguson, Ducesa de York, care a parasit familia regala prin divort.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea