Showbiz

#printul william #kate middleton

Printul William si Kate Middleton nu vor servitori

Viitorul rege al Angliei si logodnica sa, Kate Middleton , au hotarat ca dupa casatorie sa duca o viata normala, fara servitori.

Printul William si logodnica sa sunt hotarati sa faca singuri cumparaturile, sa gateasca si sa faca curatenie. Cei doi vor renunta chiar si la garzile de corp dupa nunta.

Kate Middleton
si cred ca intimitatea relatiei lor ar fi deranjata de servitori care sa locuiasca in casa cu ei. Cei doi planuiesc sa se descurce singuri pana cand va termina serviciul , peste trei ani.

" Printul William nu are un stil de viata extravagant si, ca orice alt ofiter de varsta lui, alege sa-si traiasca viata intr-un mod cat mai simplu. El si Catherine nu vor servitori care sa locuiasca cu ei. Nu asta e viata pe care o vor", a declarat o sursa apropiata, citata de Telegraph.co.uk.

Spre deosebire de fiul sau, Printul Charles are aproximativ 150 de angajati, care aduc cheltuieli anuale de aproape 10 milioane de dolari .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea