Showbiz

#victoria beckham #daruri #botez #bebelus # cadouri bebelus

Victoria Beckham doneaza cadourile de lux primite pentru fetita ei

Victoria Beckham a primit o foarte multe cadouri pentru fiica ei, carucioare , leagane.

In plus, mai multe firme au trimis haine si accesorii proaspetei mamici pentru ca micuta Harper Seven sa fie vazuta in public cu produsele lor. Cu toate acestea. Victoria a declarat ca nu accepta in general cadouri si acum cu atat mai mult avand in vedere ca a facut pe comanda tot ce ii trebuie pentru Harper Seven.

Astfel, sotia fotbalistului Bechkam a anuntat ca va dona cadourile primate unor copii care au nevoie de ele sau in scopuri caritabile . Printre cadourile de lux se numara nu mai putin14 carucioare 1.000 de dolari, pe care le-a primit in ultimele luni inainte de a o naste pe fetita.

In urma cu doua saptamani, Victoria Bechkam a adus-o pe lume de Harper Seven, prima fetita a sa. Aceasta mai are trei baieti impreuna cu sotul sau, fotbalistul David Bechkam - Brooklyn, in varsta de 12 ani, Romeo, de opt ani si jumatate, si Cruz, de sase ani si jumatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea