Showbiz

#amy winehouse #moarte madalina manole #crizantema #droguri

Fostul sot al lui Amy Winehouse: "Era sa moara in bratele mele"

Fostul sot al lui Amy Winehouse , Blake Fielder-Civil, a povestit artista a inceput sa faca o criza pe pat, apoi a alunecat pe podea inainte ca el sa o poata prinde. Barbatul a povestit ca Amy incepuse sa scoata sunete ciudate, care s-au transformat treptat intr-un adevarat episod epileptic.

"A inceput sa scoata sunete extrem de ciudate si apoi cred ca a avut o criza de epilepsie . Nu stiam ce sa fac, si eu eram drogat . Plangeam si tipam "Amy!", a spus Blake.

Barbatul a povestit ca la un moment dat cantareata a lesinat dar ca si-a revenit la un moment dat: " O tineam si ma gandeam ca va muri in bratele mele. Cumva, am reusit sa-i fac respiratie gura la gura. Eram usurat, dadea semne de viata", a continuat Blake.

Dupa criza severa, Amy Winehouse a continuat sa aiba pierderi de memorie, cerand droguri si iar droguri", a mai povestit fostul sot, potrivit thesun.co.uk.

Cand au ajuns medicii la locuinta din Londra a lui Amy Winehouse, artista inca prezenta unele semne vitale insa a decedat inainte de a putea fi transportata la spital.
Potrivit surselor apropiate investigatiei, autoritatile britanice sunt de parere ca cea mai probabila cauza a mortii este o supradoza de droguri. Cauza exacta a mortii nu a fost facuta publica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea