Showbiz

#simple minds #sala palatului #concert #bucuresti

Simple Minds, concert in premiera la Bucuresti

Formatia scotiana Simple Minds va concerta in data de 20 noiembrie 2009 la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza organizatorii D&D East Entertainment.

Scotienii de la Simple Minds - una dintre cele mai indragite trupe rock ale anilor '80 si '90 - vor ajunge in Romania in cadrul turneului de promovare al noului lor album Graffiti Soul, lansat in 2009.


Biletele se pot achizitiona incepand cu data de astazi, 17 august, din reteaua de magazine Germanos si online pe www.eventim.ro si www.bilete.ro. Preturile biletelor sunt de 250 lei, 180 lei, 120 lei si 90 lei, in functie de pozitia locului din sala.

Cu un sound inconfundabil si spectacole live pe masura, Simple Minds va canta pentru prima oara in Bucuresti, in cadrul unui concert oferit de D&D East Entertainment, impreuna cu Marcel Avram .

Repertoriul trupei va cuprinde atat hit-urile internationale, ca Don't You (Forget About Me), Alive and Kicking  sau Belfast Child, cat si materiale de pe noul album.

Trupa a fost infiintata in 1978, la Glasgow, Scotia si este formata din: Jim Kerr, Charlie Burchill (chitara, clape), bateristul Mel Gaynor, Andy Gillespie (clape) si Eddie Duffy (chitara bas).

Vocea solistului Jim Kerr este fara indoiala una dintre cele mai bune de pe scena pop-rock, iar stilul Simple Minds a influentat trupe ca The Killers, Muse, Keane, Moby si Manic Street Preachers.

Simple Minds-Belfast Child


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea