Showbiz

#megastar #sicriu #mormant #kathrein #michael jackson

Michael Jackson a fost mutat si inghetat

Trupul neinsufletit al lui Michael Jackson a fost mutat in secret intr-o noua unde a fost inghetat , informeaza femalefirst.co.uk.

Initial, megastarul fusese inmormantat in cripta detinuta de familia sefului Motown, Berry Gordy, in cimitirul Forest Lawn din Hollywood.

Imediat dupa ce s-a aflat acest lucru, un ziar american a scris ca mama lui Michael, Kathreine Jackson, a decis ca trupul megastarului sa fie inghetat pana cand familia va decide locul unde cantaretul va fi inmormantat.

Ziarul The New York Post sugereaza ca Katherine se teme de hotii de morminte care ar putea sa fure trupul neinsufletit al megastarului sau sa profaneze moramantul, asa ca ea a aranjat mutarea intr-o camera frigorifica din subsolul unei cladiri din cimitirul Forrest Lawn, unde il viziteaza de doua sau trei ori pe saptamana fara a anunta vreun membru al familiei.

Incaperea are o temperatura foarte scazuta,astfel vizitele lui Katherine durand doar cateva minute.

"De fiecare data cand vine aici, plange, spune ca ii pare rau si ca il iubeste", a declarat o sursa pentru New York Post.

Michael Jackson - Thriller

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea