Showbiz

#toxic #cancer #sampon #gwyneth paltrow #sanatate #viata #monden

Gwyneth Paltrow cred ca samponul poate cauza cancer

Celebra actrita Gwyneth Paltrow este de parere ca samponul este nociv si poate cauza chiar si cancer. Din acest motiv, vedeta este foarte atenta cu ce alege sa-si spele podoaba capilara, potrivit Daily Mail.

Gwyneth a declarat ca s-a informat asupra elementelor chimice dintr-un astfel de produs cosmetic si a ajuns la concluzia ca samponul are anumite componente foarte periculoase pentru sanatate, in special la copii.

„Copiii, in special sugari, nu reusesc sa asimileze toxinele asa cum o fac adultii [..]. Descoperirile facute arata ca acestia pot fi mult mai usor expusi la diverse boli cauzate de aceste produse de ingrjirie, printre care astmul, cancerul sau autismului”, a explicat Gwyneth Paltrow pe site-ul personal.

Insa, potrivit Centrului de Cercetare a Cancerului din Marea Britanie, nu exista nicio dovada clara care sa sustina cele spuse de actrita. „E adevarat ca numarul de copii afectati de aceste boli a crescut in ultimul timp. Sunt multe povesti infricosatoare cu privire la efectele acestor elemente dintr-un sampon . Dar sunt informatii prea putine si incomplete pentru a face legatura intre aceste produse si cancerul.”, a declarat Dr. Lesley Walker, specialist de la Centrul de Cercetare a Cancerului din Marea Britanie.

„Problema este ca, desi chimicalele individuale pot fi ok, nu s-a stabilit inca potentialul efectului colectiv. Asupra acestui efect trebuie sa ne concentram atentia si sa fim precauti”, a adaugat toxicologul Elizabeth Salter-Green.

Urmareste trailer-ul filmului Proof/Dovada (2005) cu Gwyneth Paltrow in rol principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea