Showbiz

#cinema #film #cannes #politist #adjectiv #corneliu porumboiu

Porumboiu ovationat la Cannes

Pelicula Politist, adjectiv regizata de corneliu porumboiu a fost ovationata la Cannes.

Corneliu Porumboiu a primit elogii de la marile publicatii specializate inca de acum cateva saptamani. Printre altele, Politist, adjectiv a fost catalogat de jurnalistii straini drept unul dintre filmele care nu ar trebui sa lipseasca din cadrul marilor festivaluri ale lumii.

La entuziasmul general s-au aliniat si jurnalistii care au participat ieri la Cannes la vizionarea peliculei lui Porumboiu , inscrisa la sectiunea Un Certain Regard . Astfel, Porumboiu a fost felicitat de numerosii repezentanti ai presei internationale care s-au arata foarte multumiti de ceea ce a realizat regizorul roman.

Dintre revistele de renume care au analizat Politist, adjectiv, Variety a publicat o cronica elogioasa acum cateva saptamani, chiar inainte de includerea filmului in competitia de la Cannes, in timp ce Screen Daily scria despre Corneliu Porumboiu ca mai facut inca un pas "in sobra lui incercare de a obtine maximum dintr-un minimum de mijloace".

Nici Dragos Bucur nu a ramas neobservat. Interpretul rolului politistului din film este considerat perfect de Screen Daily pentru a juca roluri in filmele de arta.

Pelicula Politist, adjectiv poate fi vizionata in Romania, in iunie la TIFF, iar premiera nationala a acestui film este programata cateva saptamani mai tarziu.

Urmareste trailerul filmului Politist, adjectiv .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea