Showbiz

#alte-genuri

E oficial! Massive Attack vin in Romania

Grupul britanic Massive Attack va sustine primul concert in Romania, pe data de 2 august 2008. Show-ul se va tine pe stadionul de atletism din Cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter din Bucuresti, incepand cu orele 20.00, conform unui comunicat de presa remis de organizatorii evenimentului, One Event.

Massive Attack, parintele trip-hop-ului

Forta deschizatoare de drumuri din spatele ascensiunii trip-hop-ului si a muzicii electro ambientale, Massive Attack au fost si sunt unul dintre cele mai inovatoare si influente trupe ale generatiei lor: sound-ul lor hipnotic - o fuziune senzuala si cinematica de ritmuri hip-hop, electro, soul, dub si sampling-uri bine alese - a dat tonul multor tendinte, deschizind drumul pentru artisti ca Portishead, U.N.K.L.E., Morcheeba sau Tricky, el insusi un "absolvent" al "academiei" Massive Attack.

Massive Attack sunt renumiti nu numai pentru muzica lor speciala, dar si pentru prestatiile live. Combinatia dintre muzica lor si vizualurile United Visual Artists (colectiv de artisti printre ai carui clienti se regasesc si U2) reuseste sa impresioneze intotdeauna un public dornic de experiente de prima clasa.

Concertul de la Bucuresti promoveaza viitorul album Massive Attack, programat sa apara la inceputul lui 2009. Fanii din Romania vor avea ocazia sa asculte o mare parte dintre melodiile care vor fi incluse pe noul album.

Biletele la concertul Massive Attack, disponibile incepand de azi

Biletele pentru concertul Massive Attack vor fi puse in vanzare incepand de vineri, 27 iunie, in magazinele din Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Cafe si online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro. Pretul biletelor este de 95 lei pe Gazon - Sector A si 80 lei pe Gazon - Sector B. Concertul Massive Attack din Romania este produs de Livada si One Event, cele 2 companii care au organizat printre altele si concertele grupurilor Placebo, Laibach sau Muse.

Beck`sperience isi propune sa ofere publicului din Romania experiente live deosebite, cu trupe care inoveaza scena muzicala internationala.

Un proiect ambitios, Beck`sperience se gaseste la al doilea eveniment in aceasta vara, dupa festivalul indoor care a avut loc la Sala Polivalenta in 5 iunie, cand au concertat Goldfrapp , Vive la Fete, Stereo MC`s , Addictive TV, Kraak&Smaak, Suie Paparude .

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea