Showbiz

#pop

Turneul Madonnei, 1 milion de bilete vandute

Turneul mondial al Madonnei, " Sticky and Sweet Tour", face ravagii printre fani. Desi turneul debuteaza deabia pe 23 august, au fost vandute pana acum aproximativ 1 milion de bilete.

Conform cotidianului Corriere della Sera, 15 concerte sunt deja sold out. "Sticky and Sweet Tour" porneste din Cardiff, Marea Britanie, pe 23 august si va cuprinde pentru inceput, 9 orase din Europa - Cardiff, Nisa, Berlin, Amesterdam, Dusseldorf, Roma, Frankfurt, Londra si Paris.

Pentru prima etapa, la Cardiff, in Tara Galilor, fanii au avut la dispozitie bilete cu preturi cuprinse intre 55 si 150 de lire sterline (70-190 de euro). Dupa concertul sustinut la Paris, Madonna va traversa Atlanticul pentru 18 concerte in America de Nord. Etapa americana se va desfasura in perioada 3 octombrie- 26 noiembrie 2008 .

Madonna strabate Atlanticul pentru a sustine concerte in America de Sud

Ulterior vor fi adaugate si concerte suplimentare, in special pentru Mexic si America de Sud, dupa cum au declarat reprezentantii artistei.

Turneul mondial demarat de regina pop va promova cel mai recent album al acesteia, "Hard Candy". Desi a avut parte de critici din partea specialistilor, materialul discografic creat in colaborare cu mai multi compozitori si producatori, printre care si justin timberlake, s-a situat pe locul 1 in topurile de vanzari din 27 de tari.

"Confession", incasari de 260 milioane de dolari

"Confession", cel mai recent turneu al Madonnei, ce dateaza din 2006, a avut peste 1.3 milioane de spectatori din 25 de tari si a fost cea mai profitabila serie de concerte pentru o cantareata din istorie, avand incasari de 260 milioane de dolari.

Madonna, regina muzicii pop, a debutat pe piata muzicala la inceputul anilor `80, devenind in scurt timp cea mai populara cantareata solo a tuturor timpurilor (potrivit Cartii Recordurilor) cu peste 270 milioane de discuri in toata lumea.

Potrivit revistei Billboard, Madonna este la egalitate cu Elvis Presley, avand cele mai multe hituri Top 10 in Billboard Hot 100 . Pe 10 martie 2008 a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame .

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea