Showbiz

#pamela anderson #nemachiat # pamela anderson nemachiata

Cum arata Pamela Anderson nemachiata

Stim cu totii ca nu multe vedete au o aparitie care sa te surprinda intr-un mod placut atunci cand sunt nemachiate. Insa uneori parca sunt mult prea departe de imaginea stralucitoare de pe ecrane. Pamela Anderson nu face exceptie de la regula.

Vedeta a fost surprinsa zilele trecute la cumparaturi in Malibu , nemachiata si cu parul nearanjat, pielea patata si plina de riduri .

Fotografiata de paparazzi, Pamela Anderson, in varsta de 44 de ani, nu se mai poate lauda decât cu sânii ei foarte mari, pentru ca per ansamblu, imaginea ei nu mai este deloc atragatoare.

Chiar daca a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita silicoanelor ei, Pamela Anderson a declarat la sfarsitul anului trecut ca decis sa puna capat operatiilor estetice, recunoscand ca nu isi doreste sa „vânaze tineretea” la infinit.

Celebrul sex simbol al anilor ’90 s-a nascut in Ladysmith, Canada, la data de 1 iulie 1967, mama ei fiind chelnarita, iar tatal reparator de mobila.

Odata cu aparitia in filmul "Home Improvement" din 1991, Pamela Anderson s-a remarcat si a considerat ca ar fi un moment potrivit pentru a-si pune la punct imaginea: si-a vopsit parul blond si si-a marit sanii cu cateva numere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea