Showbiz

#ashton kutcher #demi moore # adoptie copil #ashton kutcher si demi moore

Ashton Kutcher si Demi Moore vor adopta o fetita din India

Ravasita de povestile unor fetite rapite si apoi vandute unor bordeluri, actrita Demi Moore a luat o decizie importanta: va adopta o fetita din India. Aceasta a discutat deja dorinta ei cu sotul sau, Ashton Kutcher , care o va sustine.

Apropiati ai cuplului au declarat pentru ca Demi, in varsta de 48 de ani si iubitul ei, in varsta de 33 de ani, ar vor "sa-i ofere un camin unei fetite din India".

Campania impotriva traficului de persoane pe care Demi Moore si Ashton Kutcher au sustinut-o in India pare a fi lasat o impresie puternica vedetei. Campania, care urmarea sa traga un semnal de alarma asupra sclaviei sexuale a inclus si un documentar pentru CNN. Marturiile fetitelor dintre care unele nu aveau mai mult de 10 ani au devastat-o pe Demi, care este la randul ei deja mama a trei fete, scrie canca.ro.

"Instinctele materne ale lui Demi au fost ravasite de povestile ingrozitoare ale unor fetite rapite si apoi vandute unor bordeluri", a declarta o sursa apropiata cuplului care sustine ca Ashton si Demi au facut deja demersuri pe langa oficialitatile indiene pentru a demara procedurile adoptiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea