Showbiz

#pop

Claudiu Mirica pleaca in turneu

Claudiu Mirica , fostul solist Stigma , porneste pe 29 iunie intr-un turneu de promovare a noului sau album, " Retro ".

Spectacolele incluse in turneul "Retro Show", vor fi live, fiind sustinute de trupa de instrumentisti a lui Mirica, The Retro Band. Primul concert va avea loc la Targoviste, in aceasta duminica. Artistul va sustine recitaluri in 10 orase din tara, printre care se numara Timisoara, Cluj, Alba Iulia sau Suceava.

"Voi canta cele mai frumoase piese de pe album, de la celebra Lasa-mi, toamna, pomii verzi", pana la "O portocala", lansata candva de Anda Calugareanu ", a marturisit Claudiu.

Claudiu Mirica, imbracat in pioner

Pentru concerte, Claudiu Mirica a ales o vestimentatie mai speciala, acesta se va imbraca in pioner. De ce a ales tocmai aceasta costumatie, ne explica chiar Claudiu: "Nu sunt un nostalgic al comunismului, dar cravata rosie imi aminteste de copilarie, de momentele in care ascultam, pe discurile de vinil, piesele Margaretei Paslaru sau ale formatiei Mondial"

Primul concert, cel din 29 iunie, se va desfasura pe platoul Prefecturii din Targoviste si va incepe la ora 20.00. Turneul de promovare se va incheia in septembrie, printr-un recital la Alexandria.

Mirica pregateste pentru perioada urmatoare un alt turneu, care, dupa spusele acestuia, va incepe in octombrie. "In acest moment ma aflu in negocieri pentru un alt turneu, care urmeaza sa inceapa in luna octombrie, asa ca, dupa cate se pare, voi avea un an foarte plin. Nu voi avea vacanta. Las distractia si relaxarea pe anul urmator", a precizat solistul.

Mirica va canta la Cerbul de Aur

In plus, Claudiu Mirica a fost selectat pentru semifinala "Cerbului de Aur" pe 2008. Alaturi de artisti precum Alexandra Ungureanu, Moni-k sau Alexandra Ungureanu, interpretul va canta in cadrul concursului piese incluse pe albumul "Retro".

"Este pentru prima data cand ma inscriu la un asemenea concurs. Dupa cum am observat, concurenta e destul de mare. Oricum, interesant este ca voi canta doua piese de pe albumul meu, Retro, melodii lansate in urma cu 40 de ani", incheie Claudiu.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea