Showbiz

#jean constantin #moarte #actor #film

A murit Jean Constantin

Actorul Jean Constantin (81 de ani) a incetat azi din viata. Potrivit spuselor lui Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista " Constantin Tanase ", actorul a fost gasit mort in apartamentul sau din Constanta de catre rudele sale.

Potrivit ziarului Evenimentul Zilei, informatia a fost confirmata si de Cristian Zgabercea, directorul Directiei de Cultura din cadrul Consiliului Judetean Constanta.

In ultima perioada, Jean Constantin a avut probleme cardiace , fiind internat in diferite spitale din Bucuresti si Constanta.

Jean Constantin s-a nascut pe 21 august 1928 la Techirghiol, judetul Constanta. Debutul sau actoricesc a avut loc in 1956 pe scena Teatrului Fantasio din Constanta.

Filmografia sa numara peste 50 de pelicule, printre care se numara: filmele din seria BD, Razbunarea haiducilor, nea marin miliardar. Raman memorabile rolurile Ismail din popularul serial TV "Toate panzele sus" si Limba din seria filmelor cu comisarul Moldovan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea