Showbiz

#2010 #mtv movie awards #sandra bullock

Sandra Bullock vine la MTV Movie Awards 2010

Premiile se vor decerna peste o saptamana, iar Sandra Bullock va fi invitata de onoare a acestei editii si va pleca acasa cu cel putin un premiu.

Dupa un premiu Oscar, un Glob de Aur , multe alte premii anul trecut si peste 700 de milioane inacasari obtinute cu filmele sale in 2009, MTV considera, pe buna dreptate, ca Sandra Bullock merita MTV Generation Award pentru contributia adusa cinematografiei.

Desi trece inca printr-o perioada dificila, preferand sa nu se afiseze in public decat foarte rar alaturi de fiul ei, Louis, Sandra isi va face aparitia la editia din 6 iunie a MTV Movie Awards pentru a primi premiul MTV Generation Award, vestea fiind confirmata chiar de purtatorul de cuvant al actritei. Totusi, Bullock nu va acorda niciun interviu pe covorul rosu.

Sandra Bullock (45 de ani) se alatura astfel altor nume importante care au primit de-alungul timpului MTV Generation Award, precum Tom Cruise, Jim Carrey, Spike Lee, Mike Myers sau Adam Sandler.

Cu un premiu deja sigur, 6 iunie se anunta o noapte mare pentru Bullock, care mai este nominalizata la alte doua categorii (Best Female Performance pentru The Blind Side si Best Comedic Performance pentru The Proposal) cu sanse foarte mari sa castige.

Votarea online pe site-ul mtv.com se va incheia pe 5 iunie, cu o zi inaintea desfasurarii ceremoniei in Universal City, California.

Trailer The Blind Side:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea