Showbiz

#kanye west #cantec #taylor swift #mtv

Kanye West a compus un cantec pentru Taylor Swift

Kanye West pare mai traumatizat de iesirea sa de anul trecut de la MTV Video Music Awards decat insasi Taylor Swift , cea careia i-a smuls microfonul. Starul rap i-a compus chiar si un cantec lui Swift pentru a-si cere scuze pentru ce i-a facut, scrie contactmusic.com.

West, care si-a cerut scuze pana acum de cate ori a avut ocazia, a mentionat ca este gata sa repare in mod public greseala pe care a comis-o in 2009 la MTV VMA cand i-a luat microfonul din mana lui Taylor Swift, imediat dupa ce aceasta castigase un premiu.

Si cum reteaua Twitter este numai buna pentru a pune capat sau a starni conflicte, Kanye West a apelat la Internet in incercarea de a-i atrage atentia cantaretei de 20 de ani.

“Am scris un cantec pentru Taylor Swift. Este foarte frumos si vreau sa-l cante ea. Daca va refuza, atunci il voi canta eu pentru ea. Nu a avut nicio legatura cu problemele mele si genul acesta de show-uri. Nici nu si-a dat seama ce i s-a intamplat”, a scris Kanye pe Twitter.

“Este doar o fetita care viseaza ca si noi. Merita scuzele mai mult decat oricine altcineva. Sunt gata sa depasesc acest moment de orgoliu. Cine sunt eu sa spun cine ar trebui sa urce pe scena? Nu voi mai face asta nici intr-un milion de ani. Imi pare rau ca v-am dezamagit. Lui Taylor ii place muzica rap, iar mie imi place country-ul…Imi pare rau, Taylor”, a mai scris Kanye pe Twitter.

Chelsea Handler, prezentatoarea editiei din acest an a MTV Video Music Awards a afirmat ca i-ar placea sa-i vada impreuna pe scena pe Kanye West si Taylor Swift. VMA 2010 va avea loc la Los Angeles pe 12 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea