Showbiz

#lady gaga #redactor #vogue #anna wintour

Lady GaGa, luata la misto de redactorul Vogue, Anna Wintour

Anna Wintour , redactorul-sef al celebrei reviste Vogue , a criticat-o pe Lady GaGa pentru comportamentul de diva afisat cu ocazia galei de anul acesta de la Metropolitan Museum Costume Institute, scrie digitalspy.co.uk.

GaGa a fost invitata de Wintour sa cante la gala din mai anul acesta, dar i-a uimit pe organizatori cu comportamentul sau dinaintea show-ului.

Wintour a amintit de incident in cadrul emisiunii Late Night with Jimmy Fallon: “Am invitat-o pe Lady GaGa anul acesta. Vorbea cu Dumnezeu si se ruga in spatele scenei, asteptand ca Dumnezeu sa-i raspunda si sa-i comunice ca era in regula sa urce pe scena”, a spus redactorul de la Vogue.

Aceasta a mai dezvaluit ca organizatorii au avut nevoie de 45 de minute pentru a o convinge pe GaGa sa-si inceapa show-ul. Continuand seria bizareriilor din universul lui GaGa, apropiatii divei au declarat recent ca aceasta vorbeste despre ea la persoana a 3-a.

Unul dintre apropiatii artistei, transexualul Amanda Lepore, care a luat cina cu GaGa si iubitul ei si a spus ca aceasta a intrecut orice limita. “Era foarte amabila si fara pretentii pana cand a inceput sa vorbeasca despre GaGa la persoana a 3-a: Oh, Gaga ar face asta, GaGa ar face aia”, a spus amicul divei.

Prietenii apropiati sunt de parere ca Lady GaGa isi cultiva excentricitatile si gusturile bizare in materie de moda pentru a distrage atentia media de la faptul ca nu este frumoasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea