Showbiz

#doctor #michael jackson #conrad murray #acuzat #crima

Doctorul lui Michael Jackson va fi acuzat de crima

Ancheta privind moartea lui Michael Jackson a fost finalizata, iar acum procurorii dezbat daca sa-l acuze pe doctorul personal al starului, Conrad Murray , de omor involuntar sau de o crima mult mai grava, anunta FoxNews.com.

Murray, care fusese angajat de Michael pentru a-l asista in cadrul turneului de revenire pe care il pregatea pentru vara lui 2009, va fi oricum judecat pentru neglijenta crasa fata de pacientul sau.

Purtatoarea de cuvant a lui Conrad Murray, Miranda Sevcik, si avocatul Edward Chernoff nu au facut niciun comentariu din partea clientului lor, sustinand faptul ca doctorul nu a prescris si nu a administrat niciodata medicamente care ar fi putut pune in pericol viata cantaretului.

Potrivit, site-ului TMZ.com, politia din Los Angeles a finalizat vineri, 8 ianuarie, ancheta in cazul mortii lui Jackson, iar cazul va fi trimis in scurt timp unui procuror . Intre timp, Conrad Murray si-a angajat un nou avocat, celebru printre vedetele de la Hollywood, J. Michael Flanagan, care a scapat-o in 2007 pe Britney Spears de acuzatia de fuga de la locul accidentului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea