Showbiz

#moldovei #reprezentant #eurovision 2010 #mihai traistariu

Mihai Traistariu ar putea participa la Eurovision 2010 ca reprezentant al Moldovei

Mihai Traistariu vrea cu tot dinadinsul sa participe la Eurovision 2010 , dar cum noul regulament impune restrictii, cantaretul se gandeste serios sa concureze ca reprezentant al Moldovei si nu al Romaniei.

Traistariu avea pregatite 10 piese pentru Eurovision 2010, insa toate compuse de autori straini, iar noul regulament impus de TVR interzice acest lucru. Noul regulament publicat in decembrie 2009 interzice, de altfel, si reprezentarea Romaniei de catre cantareti straini.

In aceste conditii, Mihai Traistariu se gandeste sa concureze pentru Republica Moldova, unde regulamentul permite unui artist roman sa participe doar daca formeaza un duet cu un cantaret moldovean. Iar Mihai are deja gata un duet cu Natalia Gordienko, o cantareata din Republica Moldova.

Artistul roman, care a adus Romaniei cea mai buna clasare la Eurovision cu melodia Tornero, s-a aratat nemultumit de creatiile compozitorilor romani care, se pare, nu sunt in stare sa compuna o piesa care sa se potriveasca vocii sale.

"Niciun compozitor roman nu e capabil sa  scrie pentru o voce de tipul celei pe care o am eu. Din pacate cu totii au tendinta sa-mi trimita piesulici de club, niste linii melodice fade, fara substanta, voce ioc si pauza. Mi-au ramas atunci doar doua solutii: fie sa vorbesc cu compozitori straini, fie sa-mi compun singur", a declarat Mihai Traistariu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea