Showbiz

#moarte #inmormantare #amy winehouse #amy winehouse a murit

Amy Winehouse va fi inmormantata azi

Cantareata britanica Amy Winehouse, care incetat din viata pe 23 iulie la varsta de 27 de ani, va fi inmormantata in cursul zilei de marti, in cadrul unei ceremonii private.

Parintii lui Amy au tinut sa le multumeasca fanilor care s-au adunat in numar mare in fata locuintei acesteia din Londra.

"Suntem devastati si abia imi gasesc cuvintele, dar va multumesc tuturor ca ati venit. Nu pot sa va descriu voua, celor de pe strada, ce reprezinta acest lucru pentru noi. Ne-ati usurat povara. Amy a reprezentat un singur lucru: dragostea. Intreaga ei viata a fost devotata familiei, prietenilor si voua, fanilor", a spus tatal lui Amy Winehouse.

Artista a fost vazuta ultima in viata sambata dimineata, in jurul orei 10.00. Chris Goodman, agentul de presa al cantaretei, a declarat ca Winehouse "a murit singura, in patul ei", trupul neinsufletit fiind gasit dupa mai multe ore de un bodyguard . "Au existat speculatii potrivit carora ea ar fi luat droguri, insa nu putem sa spunem nimic pana la efectuarea autopsiei. Nu a existat nicio petrecere salbatica, ea a murit singura, in patul ei", a spus Goodman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea