Showbiz

#lauryn hill #nastere #bebelus #baiat

Lauryn Hill a nascut un baietel

Cantareata americana Lauryn Hill (36 de ani) a devenit pentru a sasea oara mamica, vedeta aducand pe lume un baietel perfect sanatos.

Mama si copilul sunt bine, iar toata lumea e fericita”, a declarat o sursa pentru BlackCelebKids.com. Se pare ca la nastere Lauryn a avut parte de “peripetii”, bebelusul avand cordonul ombilical infasurat in jurul gatului.

Lauryn Hill, care mai are cinci copii, Zion David-Nesta (13 ani), Selah (12 ani), Joshua (9 ani) John (7 ani) si Sarah (3 ani), cu Rohan Marley, fiul celebrului Bob Marley, a anuntat ca este insarcinata la finalul concertului sustinut pe 4 iunie la Detroit. "Voi lua o pauza pentru a putea sa nasc", a spus Hill, fara sa precizeze cine este tatal copilului.

In luna aprilie, fosta membra a grupului Fugeees declara in timpul unui alt show : "Tot fac copii. Nu stiu daca sunt cea mai fertila femeie din America".

Lauryn Hill a devenit cunoscuta in anii '90, in perioada in care activa alaturi de Pras Michel si Wyclef Jean in trupa Fugees. In 1999, Hill a primit nu mai putin de cinci trofee Grammy, stabilind totodata un record: este prima femeie care castigat cinci Grammy-uri intr-o singura seara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea