Media

#concurent #Florin Dumitrescu #Masterchef #Catalin Scarlatescu #sorin bintea #jurati masterchef #prajitura cu bulion

Siroaie de lacrimi la "MasterChef"! Cei trei jurati au plans minute in sir in timpul emisiunii

Prima editie a noului sezon al show-ului "MasterChef", care a debutat marti seara la Pro TV, a fost una atipica si extrem de emotionanta. De data aceasta nu pentru concurenti, ci pentru cei trei jurati, care au ramas atat de impresionati de preparatul unui participant incat au inceput sa planga chiar in timpul emisiunii.

Exigentii jurati au foarte uimiti de reteta unui concurent somer, care suferea de un handicap la mana. Barbatul s-a prezentat la preselectiile "MasterChef" cu un preparat banal: prajitura cu bulion.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au fost la inceput destul de sceptici in ceea ce priveste preparatul barbatului, ba chiar l-au ironizat, asa cum le sta in fire.

"Pistol aveti, sa ma-mpusc?", a spus ironic Chef Sorin.

"De ce?", l-a intrebat concurentul.

"Pai vrea o moarte mai usoara decat sa guste din prajitura aia", i-a explicat Catalin Scarlatescu.

"Eu nu merg", a reactionat si Chef Florin, desi el este cel care, in general, gusta primul deserturile.

Imediat ce au gustat insa din prajitura, pe chipul celor trei jurati s-a instalat uimirea. Reactia lor a fost una incredibila si o premiera pentru "MasterChef". Cel mai exigent dintre jurati, Sorin Bontea, a plans chiar minute in sir.

"Ce aveti dumneavoastra acolo este cel mai inedit si bun desert mancat vreodata. Nu am crezut ca exista asa ceva", a declarat Sorin Bontea.

"V-am subestimat atat de tare ca acum imi pare rau. Ne-ati oferit o lectie de viata: sa nu mai judec dupa aparente si dupa primele cuvinte. Mi-ati spus de prajitura cu bulion si ma intrebam care dintre noi o sa va dea cu farfuria in cap. Va multumesc pentru lectia de viata si pentru ca aduceti aici gusturile copilariei", i-a spus, emotionat, Florin Dumitrescu concurentului.

Sursa foto: protv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea