Media

#antena 1 # te cunosc de undeva #juriu emisiune #haos Antena 1

Haos total la Antena 1! Juriul de la "Te cunosc de undeva" se schimba din nou!

In trustul Intact s-a creat un adevarat haos dupa venirea noului val de vedete de la Pro TV. Producatorii celor mai urmarite show-uri de la Antena 1 fac schimbari peste schimbari incat nici ei nu mai stiu care ar fi formula de succes. Dupa ce au modificat juriul noului sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva", acum sefii de la Antena vor sa faca din nou schimbari.

Revine vechiul juriu?

Potrivit unor surse din cadrul Antenei 1, emisiunea "Te cunosc de undeva" nu a avut nici in acest sezon audienta la care se asteptau producatorii. Toata aceasta dezamagire a fost pusa pe seama noului juriu, de aceea acum producatorii show-ului incearca sa le convinga pe vedetele care au format juriul anul trecut sa revina. Printre acestia se numara Andreea Balan, Aurelian Temisan si Ozana Barabancea.




"Initial, s-a crezut ca aducerea Monicai Anghel sau a lui Pepe va urca emisiunea in top, dar nu a fost deloc asa! Editiile de pana acum, din acest sezon, au fost dezastruoase, asa ca s-a luat decizia ca prima eliminata din show sa fie Delia, careia nu i se potriveste deloc rolul, si in locul ei sa vina Brenciu! Iar schimbarile nu se vor opri aici! Sezonul viitor va aduce o revolutie la "Te cunosc de undeva", in sensul ca se doreste sa se revina la vechii jurati! Deja Andreea Balan a acceptat, cu Temisan s-a vorbit in principiu, iar Ozanei i se pregateste o propunere financiara! In cazul in care toti trei vor bate palma, ei se vor alatura lui Aradits in editia din toamna si, sigur, telespectatorii vor fi cei mai fericiti", au declarat, pentru wowbiz.ro, surse din cadrul Intact.

Nici cu Horia Brenciu nu stiu ce sa faca

Sefii de la Antene l-au adus pe Horia Brenciu in cadrul trustului, i-au oferit un salariu imens de 35.000 de euro, insa acum nu stiu pentru ce emisiune ar fi mai potrivit. Mai intai s-au gandit sa il integreze in cadrul show-ului "Te cunosc de undeva", insa, apoi, producatorii au considerat ca ar fi mai potrivit pentru emisiunea "X Factor", un show similar cu "Vocea Romaniei", unde artistul a inregistrat succes dupa succes.
Pana acum, sefii de la Antene nu s-au hotarat insa unde va aparea cantaretul, cert este insa ca Horia Brenciu va avea totusi o emisiune proprie de divertisment.



Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea