Financiar

#taxa achita #elibera european #permis conducere

Un permis de conducere european costa 50 de lei

Pentru a intra in posesia noilor permise auto si a certificatelor de inmatriculare dupa model european trebuie sa depuneti o cerere la serviciul permise auto si Inmatriculari si sa achitati suma de 50 de lei la Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC).

"Permisele auto si certificatele de inmatriculare dupa model european nu sunt obligatorii. Totusi, soferii care trebuie sa isi reinnoiasca permisul sau cei care au promovat acum examenul pentru scola de soferi vor primi direct modelul nou. Ceilalti trebuie sa depuna o cerere la Serviciul Permise Auto si Inmatriculari, daca vor. E bine ca cetatenii romani sa aiba un astfel de permis deoarece, multi au venit din strainatate plangandu-se ca au fost amendati. Autoritatile de acolo le-au solicitat permis european", a declarat comisarul Dan Florian, seful Serviciului Permise Auto si Inmatriculari Cluj, informeaza Clujeanul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea