Financiar

#varujan vosganian #tva #alimente

Varujan Vosganian respinge cererea producatorilor din industria alimentara de reducere a TVA

Ministrul Finantelor Varujan Vosganian respinge cererea producatorilor din industria alimentara , de reducere a taxei pe valoare adaugata.

El sustine ca solutia propusa de acestia nu este "buna" nici din punct de vedere economic si nici social. Mai mult, ministrul spune ca presiunile producatorilor nu sunt altceva decat un afront la adresa consumatorilor.

"Aceasta presiune pe care unii producatori o pun asupra noastra e o agresiune la adresa consumatorilor si o masura care sa le permita cresterea preturilor . O astfel de presiune asupra noastra, menita doar sa sporeasca profiturile unora sau ale altora, nu mi se pare o solutie buna nici din punct de vedere economic, nici social," a declarat Varujan Vosganian.

Presedintele Romalimenta, Sorin Minea, a solicitat ca Executivul sa adopte masura de reducere a TVA-ului la alimente. El considera ca masura este singura modalitate de a tine preturile la alimente in actualii parametri.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro
  •   2008-07-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului