Financiar

#dublare vanzari #centrale #vanzari #Viessmann

In 2016 Viessmann dubleaza vanzarile de centrale murale in condensatie

Datorita normativului european ErP din 2015, piata centralelor in condensatie a crescut in ultimul an cu aproximativ 80%. In primele 10 luni din 2016, Viessmann a vandut peste 20.000 mii de centrale termice in condensatie, modelul cel mai bine vandut fiind centrala murala Vitodens 050-W.

"2016 a insemnat un an bun in ceea ce priveste centralele de apartament in condensatie, vanzarile Viessmann s-au dublat pe acest segment. Asta inseamna ca numai in acest an compania Viessmann a reusit sa vanda peste 20.000 centrale in condensatie, pastrandu-si cifra de afaceri din 2015 pentru aceeasi perioada in ciuda stoparii importurilor de centrale termice conventionale. Cea mai bine vanduta centrala Viessmann este acum Vitodens 050-W", declara Valentin Nan, marketing Viessmann Romania.

Centrala termica Vitodens 050-W este un cazan combi cu schimbator de caldura integrat, disponibila in doua variante de putere (6,5 pana la 24 si 8,8 pana la 33kW). Centrala este folosita in apartamente sau case unifamilale de aproximativ 300 mp.

Evolutii pozitive in piata colectorilor solari

In acest an, piata colectorilor solari a primit un impuls pozitiv.

"Ne-am bucurat ca 2016 a fost reactivat programul "Casa Verde", pentru ca ne asteptam la impulsionarea vanzarilor de colectori solari, cele mai vandute fiind panourile solare plane, dar si al altor echipamente, cum ar fi cazanele pe peleti si pompele de caldura", continua Valentin Nan.

Comanda centralei de pe smartphone misca piata

Noul mod de gestionare a confortului termic din apartament, la distanta, printr-o aplicatie de smartphone, genereaza tot mai mult interes.

"Oamenii incep sa foloseasca aplicatii precum ViCare, Vitoguide si Vitotrol Plus pentru ca in stresul cotidian le usureaza viata. Suntem atenti la nevoile consumatorilor si incercam sa oferim cele mai usoare si eficiente metode de a le crea confortul termic dorit. Pentru anul viitor pregatim noi echipamente ce vor putea fi gestionate la distanta si pentru alte tipuri de sisteme de incalzire", mai declara Valentin Nan.

Viessmann lucreaza in Romania cu peste 1000 de parteneri autorizati cu care acopera intreg teritoriul tarii.

Despre compania Viessmann

Grupul Viessmann este unul dintre liderii internationali in producerea sistemelor de incalzire. Compania infiintata in Germania in anul 1917 de catre Johann Viessmann, este condusa in prezent de dl. Prof. Dr. Martin Viessmann, nepotul fondatorului. Cifra de afaceri a companiei a atins anul trecut 2,2 milliarde Euro. Anul 2017 marcheaza centenarul companiei.

Viessmann numara in prezent peste 11.600 de salariati, fiind unul dintre principalii producatori de echipamente de incalzire la nivel mondial ce detine in Europa cea mai bine vanduta marca de cazane de pardoseala. In Romania, Grupul Viessmann este prezent inca din 1998 cu reprezentanta proprie ce numara la ora actuala peste 60 de angajati.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea