Financiar

#masina #flota auto #transportator #sofer #gps

"Impulsionati" de GPS-uri, soferii sunt cu 30% mai harnici

Din ce in ce mai multi transportatori din Romania isi instaleaza pe intreaga flota auto sisteme GPS (de pozitionare globala). Motivul este nevoia de eficientizare a afacerii, de reducere a timpilor morti si, nu in ultimul rand, de a elimina furturile, mai ales cele de combustibili , facute de proprii soferi.



“Noi am instalat pe toate cele peste 800 de masini sisteme GPS. Dupa o singura luna am vazut ca ne-a crescut capacitatea de transport cu 30%. Este si factorul psihologic, pentru ca stiind ca este monitorizat soferul nu mai poate sta degeaba, dar si faptul ca avand tot timpul in fata harta, putem vedea ce trebuie facut pentru a reduce timpii de transport”, ne-a declarat Petru Iuga, director tehnic in cadrul companiei Ambient, specializata pe transportul materialelor de constructie.

Preturi de la 125 de euro si abonamente de la 8 euro/luna/masina


Un astfel de sistem costa incepand de la circa 125 de euro si poate depasi 1.000 de euro, in functie de optiunile cerute. La aceste costuri se adauga insa si un abonament lunar, platit unor distribuitori de date, care iti permite monitorizarea in timp real a flotei auto. Abonamentele incep de la circa 8 euro pe luna pentru fiecare vehicul in parte.

(continuarea in Gandul)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea